18.10.2019

TOP 5 - yritysesittelyni

Nyt on pienen välikatsauksen aika.

Reilun puolen vuoden aikana olen esitellyt blogissani 13 yritystä. Ja parhaillaan muutaman kanssa on juttu suunnitteilla. Olen tästä niin, niin, niin onnellinen!

Osa blogiyhteistyökumppaneistani on jakanut juttua omissa sosiaalisen median kanavissaan, Facebookissa, Instagramissa ja nettisivuillaan. Minä olen jakanut niitä kaikkia. Lisäksi ne kaikki näkyvät myös Bloggerissa

Enimmillään juttuja on luettu useita satoja kertoja ja vähimmillään sinne on klikattu muutamia kymmeniä kertoja. Huomaan, että ahkera jakaminen on kannattanut. Toivon, että yritykset ovat saaneet kauttani positiivista näkyvyyttä ja minun blogini tunnettuutta.

Alla TOP 5-lista eli eniten luetut blogikirjoitukseni:

1. Tupahoiva - muistisairaiden iloinen koti
2. Rennon rustiikkinen Perttulan tila lumoaa
3. Kaksi kiireetöntä keidasta
4. Cocodens mullisti ajatukseni hammashoidosta
5. Sairaala omassa kodissa - totta vai tarua

Vielä kerran kiitos ja kumarrus kaikille, jotka olette olleet jo mukana. Uusia yhteistyökumppaneita mahtuu mukaan. Tärkeimpänä valintakriteerinäni on se, että voin kirjoittaa blogijuttuni rinta rottingilla kehuen ja ylistäen eli toimintaperiaatteittemme tulee olla samansuuntaisia. Olethan yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä sopiva etenemistapa.

Tämä hyvän mielen kuva koristi Tupahoivan 
blogijuttua ja on kopioitu heidän arkistoistaan. 
Se ansaitsee tulla julkaistuksi uudelleen. 
Juhlistakoon se siis myös TOP 5-listan ykkössijaa. Kippis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...