4.10.2019

Elämän tähtihetket heräävät eloon

Vuonna 2013 virittelin yhteistyökumppanini kanssa yritystoimintaa. Halusimme tuoda vanhusalalle jotakin uutta. Iloa ja luksusta. Paketoimme palvelupaketteja. Markkinoimme niitä. Kävimme esittelemässäkin vaikka missä. Kaikkien mielestä ideat olivat ihania. Kukaan ei silti niistä suostunut maksamaan. Ja kun me emme halunneet ottaa lainarahoitusta, oli meidän keskityttävä palkkatöihimme ja toimeentulomme turvaamiseen, joten Elämän tähtihetkiä-paketit jäivät unholaan. Olen minä ne toki hämärästi muistanut ja välillä niitä miettinyt. Viime viikolla ne löytyivät ihan vahingossa kun etsin jotakin sähköpostiarkistostani. Hämmästyin, miten hyviä ne olivatkaan. Ja kuinka monelle taholle niitä olimmekaan mainostaneet. Olisiko nyt niiden aika?

Ne ansaitsevat tulla herätetyiksi. Vai mitä mieltä olet näistä paketeista?
  • Turinatupa päiväkahvien aikaan
  • Hengähdä hetki kotonasi
  • Läheisparkki
  • Kosketuksen taikaa
  • Kuppikakkuja ja kuohuvaa
Osa näistä on suunnattu omaishoitajalle ja hoidettavalle, jotkut yksinäisille vanhuksille. Tavoitteena on torjua yksinäisyyttä, syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia. Sekä auttaa jaksamaan kotona ja elämään siellä mahdollisimman nautinnollista elämää.

Silloin kuusi vuotta sitten teimme nuo paketit. Nyt aion muokata niitä ja monta uuttakin ideaa on jo syntynyt. Tarjoan niitä Jyväskylän keskustan alueella asuville. Asiakkaat ovat tervetulleita Näköalapaikalle (kunhan se on valmis) tai palvelut voidaan viedä myös kotiin.

Kiitollisena otan vastaan vaikka kommentilaatikkoon Elämän tähtihetkiä-ideoitanne huomioiden, että palvelupakettien toteuttaja on lähihoitaja, validaatiohoitaja, LCF Life Coach, shindo- ja yinjoogaohjaaja sekä suorittanut ihan kohta myös vanhustyön erikoisammattitutkinnon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...