29.6.2019

Kaksi kiireetöntä keidasta

Kosmetologipalvelu Anna-Marialla on kaksi toimipistettä.

Maalaisromanttinen kauneushoitola sijaitsee Toivakassa. Kiireettömään tunnelmaan toivottavat tervetulleiksi odotustilan takka, räsymatot ja iloisenvärinen keinutuoli. Luonnonmukainen kauneushoitola löytyy Jyskästä, noin 15 minuutin ajomatkan päästä Jyväskylän vilinästä.


Molemmissa asiakkaita palvelee aidosti ja ammattitaitoisesti Anna-Maria, jolla on useiden vuosien kokemus SKY-kosmetologina.

Kasvohoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon, toiveiden ja elämäntilanteen mukaan. Ne on paketoitu niin houkutteleviksi, että tekee heti mieli varata aika nautintoon. Eivätkö kuulostakin ihanilta: Nuoruuden lähde, Ikä on in! ja Marjainen unelma?


Anna-Marialta saa myös jalka- ja käsihoitoja, ehostuksia, ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä karvojen poistoja.

Itse lumouduin kokonaisvaltaisista hoitopaketeista Kukkaistytön kepeys ja Kaunottaren aamupäivä. Ensimmäinen sisältää hemmottelevan Hilla-jalkahoidon, BTB13- kirkastavan ja kiinteyttävän kasvohoidon, Pikainen piristys- käsihoidon, lisäksi kahvin tai teen ja suolaisen kahvileivän. Toinen pitää sisällään Kukkaismetsän jalkakylvyn, Hilla- kuorinnan koko vartalolle, vartalon kosteutuksen voiteella, Vitamiinipommi- mustaherukkakasvohoidon sekä marjaisan juoman. Mikä ihana ja varmasti mieluisa lahjaidea!

Myös hoitotuotteet on mietitty tarkkaan ja niissä on luonnonmukaisuus tärkeänä kriteerinä.

EkoPharma on suomalainen ammattilaissarja, millä on erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. Sen kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle, mikä ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä. Suomen marjat ovat kuitenkin tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

BTB13-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

Boho Green Make-Up on edullinen luonnonkosmetiikkasarja Ranskasta. Se on myös värien ilottelua sekä ekologista ja eettistä ajattelua ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja sisältävät paljon luomuraaka-aineita.


Asiakkaat ovat kehuneet Anna-Marian vuorovaikutustaitoja ja hellästi hoitavia käsiä:

"Aivan parasta! Menkää hoitoihin, ihanat tuotteet, ihana paikka, ihana Anna-Maria."
"Ihanan rauhallinen tunnelma ja niin huolella tehty hoito taas kerran. Kiitos:)"
"Kiitos kauniista, kestävästä ja omannäköisestä meikistä. Ja loistopalvelusta tietysti :)"

Lisätietoa, hinnasto sekä ajanvaraus löytyvät: http://kosmetologipalvelut.fi/ ja http://kosmetologipalvelut.fi/, mistä tämän jutun kuvat ja asiakkaiden kommentitkin ovat peräisin.



1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen odotustila. Sain tästä hyviä ideoita oman kampaamon sisustukseen. Suunnittelemani vuokranäyttö ei ehkä ihan sovi vanhaan sisustukseen mutta jospa se ei haittaa.

    VastaaPoista

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...