7.2.2022

Olen näköjään jaellut Krista Kiurulle vinkkejä jo vuonna 2019

Kun kirjoittelin tähän blogiini vinkki vitosia Krista Kiurulle kaksi ja puoli vuotta sitten, enpä olisi ikimaailmassa uskonut, mikä tilanne on nyt.

Krista Kiuru olisi silloin tarjonnut sote-alalaisille kokopäivätyötä ja houkutellut alanvaihtajat takaisin. Hän suunnitteli laittavansa työolot kuntoon ja vanhustyön arvostuksen kasvuun.

Superin puheenjohtaja Silja Paavola sen sijaan suunnitteli saavansa vanhustyön sisällön ja arvostuksen kuntoon.

Mutta kuinkas sitten kävikään!

Minkäänlaista parannusta ei ainakaan minun nähdäkseni tapahtunut. Sen sijaan Krista Kiurun johdolla ja  Silja Paavolan säestyksellä olemme nyt tilanteessa joissa myös vanhustyön tekijät joutuvat näyttämään työnantajalleen vihreää koronapassiaan. Jos eivät näytä niin työvelvoite ja palkanmaksu päättyvät. Ymmärtääkseni rahaa elämiseen ei tipu työvoimatoimistonkaan kautta koska työntekijää ei ole irtisanottu. On tehty pahempaa; jätetty roikkumaan löysään hirteen. Apua!

Kurkkaapa, mikä oli tilanne tuolloin 19.7.2019: https://developerofelderlycare.blogspot.com/2019/07/ Silloin tuntui että se on paha, mutta eipä se ole mitään verrattuna viimeiseen kahteen koronavuoteen sekä sen tähänastiseen huipennukseen. Huomaapahan kuitenkin sen, miten poliitikot ja muut silmäätekevät sumeilematta valehtelevat. Karua, kun eivät joudu siitä edes vastuuseen.



2 kommenttia:

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...