6.5.2019

Villa Amyssa melkein kaikki on mahdollista

Villa Amyn tarinassa sekoittuvat ripaus surua ja kaipausta ja monta kauhallista kauneutta ja nautintoa.

"Päätin rakentaa uuden elämän. Asun lähellä Mikkeliä, Otavassa, tehtailija Viktor Topeliuksen 1930 rakentamassa kartanossa kahden koiran ja kahden kissan kanssa. Talo on melko valtava yksin asuttavaksi. Sisustimme taloamme hellyydellä mieheni kanssa. Mieheni kuoli keväällä 2017 ja suunnitelmat sekä elämä muuttuivat. Syntyi Villa Amy."
Ja hyvä kun syntyi. Niin talo kuin pihapiiri lumoavat kauneudellaan. Niissä voi kuulla viehättävää historian siipien havinaa.

Villa Amy vastaanottaa vieraita Airbnb:n kautta. Majoitustiloina on yksi kahden hengen huone sekä suuri neljän hengen huone, missä on jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin pienessä keittiötilassa. Puutarha, terassi ja sauna ovat vieraiden käytettävissä. Myös talon kissat ja koirat kuuluvat kalustoon. Uimarannalle pääsee pikkuista polkua pitkin parissa minuutissa.


Majoitukseen sisältyy aina aamiainen, tilauksesta myös lounas ja päivällinen.Niin majoituksesta, tarjoiluista kuin kaikesta muustakin Villa Amyyn liittyvästä vastaa Ann-Marie Meling. Ruoat tehdään alusta loppuun itse. Käytössä on mahdollisimman paljon lähiruokaa: luomumunia, sieniä, marjoja ja lähitilojen lihaa. Kasvisruokaakin on saatavilla tilauksesta.

Villa Amy on myös upea näyttämö erilaisille tilaisuuksille. Se taipuu vaikkapa valmistujaisjuhlien, syntymäpäivien, häiden tai ristiäisten juhlapaikaksi. Yhtä hyvin sitä voivat vuokrata yritykset tyhy-päiviksi, erilaisiksi teemapäiviksi tai rauhalliseksi kokouspaikaksi. Yhteistyökumppaneiden kanssa voidaan koota vaikkapa hyvinvointipäiväpaketti sisältäen joogaa, meditaatiota, luontoelämyksiä ja herkkuruokaa. Tai keramiikkatyöpäivä. Tai jotakin muuta mukavaa.

Huomaathan, että melkein kaikki on mahdollista Villa Amyn seinien sisällä, vehreässä puutarhassa, hiljaisessa maalaismiljöössä ja voimaannuttavassa luonnossa! Ann-Marie toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan ja suunnittelemaan omannäköinen tilaisuus kahvikupposen äärelle.
Lisätietoa löytyy Facebookista, mistä ylläolevat kuvatkin ovat peräisin: https://www.facebook.com/VillaAmyMikkeli/

Airbnb´n sivuilla lisää kuvia ja asiakkaiden kommentteja:
https://www.airbnb.fi/rooms/22304359?location=Otava%2C%20Finland&adults=1&guests=1&s=ZhTkF3jf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...