5.4.2019

Dens Clothing - we are everywhere

Olen opiskellut markkinointia ja työskennellyt markkinoinnin ja myynnin parissa parikymmentä vuotta. Nyt olen ajautunut ihan muille aloille, mutta ikuisesti minussa taitaa elää sinnikäs markkinointi-ihminen. Koska se, mikä saa silmäni kiilumaan ja liekkini leimuamaan on juurikin markkinointi.

Mikä siis voisi kutkuttaa enemmän kuin kummipoikani yrityksen alkutaipaleen seuraaminen. Hän etenee upeasti. Hän pääsee vielä pitkälle.

"The best decisions happen, when you listen yourself instead of others."

Itse en ollut parikymppisenä  yhtä kypsä kuin hän on. Kursivoidut lainaukset ovat hänen yrityksensä nettisivuilta. Ja juuri niitä voimalauseita, mitä itsekin hoen vähän väliä. Oivalluksiin täytyy palata. Niitä täytyy vilkuilla mieluiten useamman kerran päivässä, mutta vähintäänkin viikoittain. Niin mieli lähtee kulkemaan uusia uria. Sinne, minne sen haluaa menevän.

Mikään ei ole koskaan täysin valmista. Siksi keskeneräisen kanssa on uskallettava lähteä liikenteeseen. Siitä on kerrottava rinta rottingilla. Siitä on oltava ylpeä. Sitä on rummutettava.

"Mitä sä venaat, mitä vittua sä venaat."

Parin vuoden ajan Oton mielessä seikkaili oma vaatemerkki. Kyllä hän siitä lähipiirissä varovasti puhui, suunnitteli luonnoksia ja kuvitteli epäonnistumisia. Kunnes päätti marraskuussa 2018 ottaa ison ja rohkean askeleen. Tehdä siitä julkisen. Julistaa isolla some-äänellä mikä on Dens Clothing.

"Nykyaikaista katumuotia skandinaavisilla vivahteilla."

Muutamassa kuukaudessa ihmiset ovat löytäneet Densin. Sitä seurataan instagramissa ja ensimmäisen malliston vaatteet ovat kulkeutuneet lähinnä nuorten miesten päälle. Toki matkaan on mahtunut, ja tulee mahtumaan jatkossakin, kaikenlaista. Upeiden onnistumisten tuuletuksia, tasaista puurtamista ja pettymysten pohjamutia. Mutta sitähän se on. Yrittäminen. Ja elämä.


Kevätauringon energisten säteiden myötä Densin toinen mallisto on valmistumassa. Se hakee promoottoreita ja malleja. Uuteen mallistoon tulee erikseen myös naisten kokoja, vaikka alun perinkin vaatteet on tarkoitettu kaikille koska ovat unisexeja. Ja näin muuten on! Kummitäti kulkee valkoisessa oversize paidassaan ja serkkutyttö mustassa Densissään. Myös mummo ja pappa ovat tilanneet itselleen Densit. Eli teinistä isovanhempiin ja yhtä hyvin naisille kuin miehille sopivat Densin laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet.

Koska tavoitteet kannattaa nostaa korkealle ja vaatimattomuus ei kaunista ketään, Otto toteaa uusimmassa blogikirjoituksessaan juuri niin kuin pitääkin:

"Nöyrin mielin haluan kuitenkin näin loppuun todeta, että Dens tulee olemaan ellei jo ole uusi Nokia, Angry Birds sekä Kone samassa paketissa."

Lue ihmeessä lisää osoitteesta: https://www.densclothing.com/ Sieltä löytyy myös nettikauppa. Hyppää Densin huikeaan matkaan myös instagramissa: densclothingco Yllä olevat kuvat ovat Otto Hokkasen ja Densin arkistoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...