6.9.2019

Nyt on kiitollisen katsauksen aika

Toukokuussa 2017 kirjoitin ensimmäisen blogitekstini

Sen piti odottaa ylhäisessä yksinäisyydessään ja visusti salaisena puolitoista vuotta. Vasta silloin olin valmis jatkamaan ja tekemään blogistani julkisen. Silloin se sai myös nimensä ja aihealueetkin hahmottuivat. Näppäimistö alkoi rallattaa erilaisia tekstejä. Blogista tuli minulle kanava purkaa ajatuksiani ja esitellä ideoitani.

Nautin juuri niin paljon kuin olin kuvitellutkin nauttivani. Olin valmis tekemään tavoitteet. Niitä kohden lähdin etenemään määrätietoisesti askel askeleelta.

Matkalla kohti kaupallista blogia uutena asiana astuivat kuvaan yhteistyökumppanit. Niiden aika tuli keväällä ja kesällä 2019. Valitsin tuttavieni yrityksiä, joille tarjosin veloituksetta mahdollisuutta lähteä yhteistyöhön. Kirjoittaisin niistä jutun ja ne jakaisivat sitä omissa some-kanavissaan. Kuinka ollakaan, lähes kaikki suostuivat tähän. Pääsin kirjoittamaan. Pääsin jakamaan. Tämä oli tärkeä etappi! Kiitos ja syvä kumarrus: Densclothing, Hyvän Olon Piste, Cocodens, Villa Amy, Hieronta Hyvärinen, Automies, Carisman Terveys ja Hoiva, Perttulan tila, Kosmetologipalvelu Anna-Maria sekä Vilma ja Kalle. Huhti-heinäkuussa 2019 on julkaistu kirjoitukset näistä mahtavista ja upeista toimijoista. Kävijämäärät rikkoivat ensimmäistä kertaa satasen rajapyykin.

Seuraavaa etappi oli yhteydenotto ennestään vieraisiin toimijoihin, jolloin  rahakin jo liikkuisi. Olin miettinyt näitä yrityksiä pitkään. Niiden piti puhutella minua. Niiden ajatusten mätsätä minun ajatusteni kanssa. Tein niistä listoja. Kirjoitin useaan otteeseen sähköpostiviestin, millä niitä lähestyisin. Tein niille pilottitarjouksen. Nyt jännitti! Niin paljon, että olisiko viesti ensimmäisille viidelle yritykselle jäänyt kokonaan laittamatta ilman valmentajakollegani, Katin, potkua persuuksilleni. Hän sanoi kylmän viileästi, että tee se koska kaikki on jo valmiina sitä varten. Minä, entinen markkinointi- ja myyntihai viimeistelin ehkä sadannen kerran sähköpostiviestin ja sormi täristen painoin lähetä-nappulaa. Viisi ensimmäistä yritystä sai pilottikutsunsa. Apua!

Mutta helpotuksen huokaus! Kaikki vastasivat viestiini ja vieläpä melko nopeasti. Enkä se sähköpostiviestini oli ihan hyvä. Kai siitä välittyi innostukseni ja se, että halusin juuri heidät yhteistyökumppaneikseni. Kaksi kiitti kauniisti, mutta nyt ei ollut sopiva hetki yhteistyöhön. Kolmen kanssa kumppanuus käynnistyi. En voisi olla kiitollisempi. Ensimmäinen juttu on jo kirjoitettu ja julkaistu. Kaksi seuraavaa ovat melkein valmiina odottamassa julkaisua. Kaikille teille kolmelle maailman suurin kiitos! Nyt lukijamäärät lähentelevät jo kolmeasataa.

Eräs yhteistyökumppanini sanoi kutakuinkin näin: "Uskon ja toivon että blogisi saa siivet ja kaartaa vielä korkealle." Tähän uskon minäkin. Ja kunhan tästä alkuhuumasta selviän, olen yhteydessä taas seuraaviin kumppanikandidaatteihin. Toki semmoiseksi saa ilmoittautuakin.

Blogini löytyy nyt myös Bloggerin blogit.fi - sivuilta Mene ihmeessä seuraamaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...