17.7.2019

Metallimiehen lämmin sydän

Itse en ole koskaan kuunnellut metallimusiikkia. Mutta miten olenkaan kerännyt ympärilleni niitä jotka kuuntelevat. Kultaisella 80-luvulla veljeni huoneessa jyrisi heavy. Tyttäreni puoliso ja poikani pitkine letteineen ovat myös tämän genren kannattajia. Heavy siis soi kotonamme edelleen. Ja vaikka en itse sitä kuuntelekaan, ymmärrän sen musiikin hienouden. Sitä soitetaan taidokkaasti ja täydestä sydämestä.

Helsingin Sanomat julkaisi 17.7.2019 uutisen, missä kerrottiin Metallican lahjoittaneen 55 000 euroa Hope ry:lle vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun Metallica lahjoittaa sievoisen summan rahaa toisia ihmisiä auttaakseen.

Syvä kunnioitus!

Metallimiehen ehkä karskin ulkokuoren alla sykkii usein lämmin sydän. Sen olen huomannut lähipiirissäni, mutta sitä todistavat myös nämä lahjoitukset. Olen lukenut siitäkin, että Tuska-festivaali on vuosi vuodelta siistimpi ja sisältää vähemmän järjestyshäiriöitä kuin festivaalit yleensä. Poikani mielestä se saattaa johtua siitäkin, että sinne tullaan todellakin kuuntelemaan lempimusiikkia eikä sikailemaan. Saattaa hyvinkin pitää paikkansa.

Syvä kunnioitus tällekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...