7.2.2019

Arjen iloja

Pakkaspäivän ratoksi kaksi asiakasrouvaamme sai vieraakseen parturi-kampaajan. Olihan sitä odotettukin jo useampi viikko ja vihdoin odotus palkittiin.
95-vuotiaalla oli jo valmis suunnitelma hiusten mallista, joten kampaajan tehtäväksi jäi vain toteuttaa se. Hieno, lyhyt malli siitä syntyikin. Rouva ihan nuortui ja piristyi. Halusi viikonlopun kunniaksi papiljotitkin pitkästä aikaa päähänsä. Ja pöyhkeässä kampauksessaan hän vasta ihanalta näyttikin.
85-vuotiaalla ei juuri ollut toiveita mietittynä, mutta hänen paksuista ja upeanharmaista hiuksistaan pystyi loihtimaan kauniin mallin. Itse hän heti kampaajan lähdettyä peiliin katsoessaan tokaisi: "Ai niin, täällähän kävi eilen se kampaaja. Onpas minulla nyt siistit hiukset."
On niin antoisaa järjestää asiakkaille pieniä arjen iloja. Ja onni on mukavat yhteistyökumppanit! Löytyy ainakin jalkahoitajaa, parturi-kampaajaa, siivoojaa, hierojaa ja fysioterapeuttia.


Tämä kirjoittamani tarina on julkaistu aikaisemmin: https://www.facebook.com/HyvanOlonPiste/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...