1.2.2020

Kuin leikkisä kevätpuro

Developer of elderly care-blogini on uinunut Ruususen unta koko alkuvuoden. Ja siihen on syynsä. Olin loppuvuodesta tekemässä siitä veren maku suussa ja dollarin kuvat silmissä kovin kaupallista. Paitsi että kirjoitan sinne maksullisia juttuja, ajattelin ottaa käyttöön muutkin mahdolliset ansaitsemiskeinot. Yht´äkkiä minulta hiipui kirjoittamisen palo. Mietin kaiken rahan kautta eivätkä sormet suostuneetkaan enää sipsuttelemaan tietokoneen näppäimistöllä. Onneksi olen jo näin vanha ja viisas, joten uskalsin ottaa suosiolla aikalisän.

Perustin sitten toisen blogin, mikä on nimeltään hEtkiä Idea siihen kumpuaa vuodesta 2012, jolloin asuin kevätlukukauden Espanjassa ja kirjoittelin siellä havaintojani ja kokemuksiani, mitkä otsikoin hetkiksi. Niitä on syntynyt nyt alkuvuonnakin. Onneksi. Samoin Facebook-tarinoita Hyvän Olon Pisteen ja Carisman Terveyden ja Hoivan sivuille.

Nyt olen oivaltanut, että jatkan näitä molempia blogejani. hEtkiä ei ole vielä edes julkinen, mutta kohta on! En kaupallista niitä ainakaan nyt tämän enempää. Toiseen kirjoittelen rennon letkeästi lyhyitä hetkiäni. Toiseen tarinoin edelleen mahtavista vanhuspalveluista ja muista vanhenemiseen ja vanhuuteen liittyvistä asioista. Haluan jakaa tuoretta tietoani, mitä vanhustyön erikoisammattitutkinnon  ja validaatiohoitajan opiskelut ovat minulle tuoneet. Pidän jatkossakin silmäni ja korvani auki ja referoin vanhuuteen liittyviä kirjoituksia ja puheita.

Pakottamalla mikään ei etene. Rentoutumalla etenee. Siirryn nyt jälkimmäiseen moodiin. Uskon, että sanat lähtevät taas virtaamaan kuin leikkisä kevätpuro.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...