15.4.2023

Lähdin etsimään kasvojoogan avulla lähes kadonnutta ylähuultani

Vuosien varrella kasvoni ovat muuttuneet. Rypyt hyväksyn, mutta hamsteripussit, uhkaavasti muodostuva heltta ja pikkuhiljaa katoava ylähuuli - apua! Mitään leikkauksia tai pistoksia en edes miettinyt, mutta googlaamalla löytyi kasvojooga. Niinpä aloitin ihmiskokeen 9.2.2023. Testasin joitakin ohjattuja kasvojoogia Instagramissa ja YouTubessa, kunnes löysin mieleiseni. Nyt olen kulkenut Päivi Salmisen matkassa jo yli kaksi kuukautta. Matka on ollut leppoisa ja voin suositella sitä sinullekin.

Videot ovat laadukkaasti toteutettuja 

Ne ovat myös sopivan lyhyitä täsmäiskuja kasvojen eri alueille. Näiden ohjevideoiden parissa viivyin parisen viikkoa. Erityisen mukavana ja koukuttavana koin jokaiselle viikonpäivälle räätälöidyn kasvojoogan. Kun olin saanut videoiden avulla alkuopastukset, ryhdyin tekemään liikkeitä omaan tahtiini osana jokaista päivää. 

Esimerkiksi metsässä kävellessäni pyörittelen kieltä suussani. Pari kertaa päivässä taivutan päätä taaksepäin ja sivelen kaulaani. Suhisen poskipäille voimaa ja pärisytän huulilleni rentoutta. Käyn välillä kurkkaamassa uusimmat videot ja löysinkin mainion, kasvojen kosteuttamisen yhteydessä tehtävän minuutin kestävän liftaavan kasvohieronnan Siitä on jo muodostunut aamujen ja iltojen rutiini.

Minkälaisia tuloksia kasvojooga on tuonut?

  • Parin viikon jälkeen huomasin filtrumin alueen (ylähuulen ja nenän väli) ja amorin kaaren vahvistuneen. Se antoi uskoa joten jatkoin innokkaasti ja sinnikkäästi kasvojoogaamista.
  • Nyt parin kuukauden jälkeen olen huomannut poskipäiden tulleen hieman paremmin esille. 
  • Pärisemiset, kielen mukeltamiset ja silmien levittelyt ovat hauskoja kun ne tekee peilin edessä. Ilo ja nauru tekevät hyvää koko keholle ja mielelle. Jotkut liikkeet voivat tuntua aluksi haasteellisilta, mutta ne oppii nopeasti - ja siitäkin saa hyvän mielen. 
Kannattaa siis kokeilla. Ei maksa mitään etkä menetä mitään. Sen sijaan teet kasvoillesi hyvää rentouttamalla ja vahvistamalla niitä. Päristelemisiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...