18.3.2023

Uskallanko antautua ja päästää irti?

Koko alkuvuoden minua on muistutettu seuraavista asioista: "Päästä irti" ja "Antaudu". Olen kuunnellut Tommy Hellstenin mainion kirjan "Olemisen voima" sekä Joe Dispenzan "Luo itsesi uudelleen".  Ne molemmat on kirjoitettu näiden teemojen ympärille. www.bookbeat.fi/kutsu-ystava?campaign=BB8ZCCAJ

Yhtä aikaa maailman helpointa ja vaikeinta

Irtipäästäminen ja antautuminen ovat tuttuja juttuja. Olen pörrännyt niiden ympärillä enemmän tai vähemmän jo yli 10 vuotta. Olen lukenut monen monet klassikot,"Alitajuntasi voima" ja "Läsnäolon voima" ehkä tärkeimpinä. Somessa olen ajautunut linkkien kautta asiaa sivuaviin artikkeleihin. Olen pohtinut ja keskustellut. Ymmärtänyt ja vastustanut. 

Tiedän. On vaan uskallettava antautua. Sanoa, että antaudun - ja samalla tuntea se. Mitä sitten tapahtuu? Tommy Hellstenin mukaan kaikki se minkä on tarkoituskin tapahtua. Selviää syy, miksi olemme täällä. Mitä meidän täytyy tehdä.

Mutta kun ego vastustaa. Se haluaa suunnitelmia, stressiä, itkua ja hampaiden kiristystä. Se vastustaa ja luo pelon. Ja sen pelon taakse on niin vaivatonta kyyristyä piilottelemaan.

Joskus uskalsin kuunnella sydämeni laulua

Tiedätkö tunteen kun joku asia on niin voimakas, että sen toteutumista ei voi pysäyttää mikään mahti maailmassa? Itse olen kokenut sen silloin kun irtisanouduin 10 vuoden työurastani it-alan menestyksekkäästä myyntityöstä. Järjen kanssa sillä päätöksellä ei ollut mitään tekemistä. Kuitenkin tiesin, että niin oli tehtävä. 

Tai kun myin asuntomme ja muutimme poikani kanssa koulun kevätlukukaudeksi Espanjaan. Ehkä parhain päätökseni ikinä. Tein mitä minun täytyi tehdä. Se juna puksutti vahvana ja varmana. Jälkeenpäin ajatellen nämä kaksi isoa elämänmuutosta ovat ohjanneet elämääni paljon ja juuri sinne minne on pitänytkin.

Pakettini on ihan liian iso

Nyt on jo jonkin aikaa ollut tunne, että risteilen päämäärättömästi eri polkuja mutta en löydä sitä oikeaa. 

  1.  myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun polku
  2. vanhustyön kehittämisen polku
  3. life cachingin, shindon ja yinjoogan polku
  4. digibisneksen, palvelumuitoilun ja viestinnän polku
Sloganini on kuten kotisivuillanikin julistan: Haluan paketoida kaiken osaamiseni. Se tuskin on tuolla kokonaisuudella mahdollista koska paketti on niin valtavan iso ja moniulotteinen. Mutta kun en vaan keksi mikä sopiva kokonaisuus se voisi olla. Mietin. Suunnittelen. Stressaan. Kontrolloin. Juuri niin kuin jo ylempänä kerroin. Ja juuri niin kuin ego käskee.


Siksipä haluan antautua ja päästää irti


Kuulla, nähdä ja tuntea, mitä minun pitää tehdä. Saada vastauksen tuolta jostakin. Maailmankaikkeudeltako? En jaksa enää kauan siksakata polkujeni välillä tai muotoilla niiden sisällöistä erinäköisiä yhdistelmiä. Haluan vihdoin ojentaa osaamiseni ja saada siitä onnistumista, iloa ja vaurautta. Arvostaa ja luottaa!


PS. Jos haluat kuunnella yllä mainitsemiani kirjoja tai muuta mukavaa niin 19.3.2023 saakka voit rekisteröityä BookBeatiin ja saat 60 päivää veloituksetonta kuunteluaikaa. Tämä ei ole yhteistyö vaan saan jakaa linkkiäni koska olen itse BookBeatin asiakas: wwBB8ZCCAJw.bookbeat.fi/kutsu-ystava?campaign=BB8ZCCAJ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Perhehoito osa 6: Lyhytaikainen, päiväaikainen, osapäiväinen - varsinainen termiviidakko

Tervetuloa mukaan sarjan kuudenteen ja viimeiseen osaan, missä kurkataan perhehoitajan luona tapahtuvaan päiväaikaiseen perhehoitoon. Sarjan...